Három margarétás agroturisztikai panzió

 

 A Hanna panzió Hargita megyében található, a festői szépségű, különleges Oklándon. Sajátos hangulatával, a környező táj szépségével panziónk felejthetetlen élményt kínál. Az idelátogató csendes, pihentető üdülésre számíthat, hiszen az épületet dombok, valamint öreg fenyvesek és tölgyerdők övezik, melyeknek mélyén hűs források susognak. Ugyanakkor meglátogathatja a környéken fellelhető várakat.
 Az egyik legszebb a Kustály vára, ahová a megyei út bal oldalán déli irányba haladva kb. 50 perces séta után jutunk el.  A 65x35 méretű ovális középkori várnak a bükkerdőben megbúvó romjai 786 méter magasan várják a látogatókat.  Megtekinthető továbbá a székelyzsombori parasztvár, és a kőhalmi vár is.
A Hanna panzióban négy szoba várja vendégeinket, két vagy három ággyal, igény szerint. Minden szoba saját fürdőszobával rendelkezik. Ajánlatunk tartalmaz még egy olyan két ágyas szobát, melynek a fürdőszobája a folyosóról közelíthető meg. Minden szobában van tévé és wifi. Vendégeink kellemes üdülését kényelmes nappali, hangulatos ebédlő, terasz és egy teljesen felszerelt konyha is biztosítja. Az udvaron rostély is van.  A panzió központi fűtéssel és saját parkolóval van ellátva.  

 

Szállás Oklándon

Szállás Oklándon

© 2019 Pensiunea Hanna By White